Novecentobedandbreakfast
BedAndBreakfast
Menu Properties
headerphoto

Novecento - een duurzaam Bed en Breakfast in Trapani.


   

In Trapani, het meest westelijke gedeelte van Sicilie, bevindt zich een oasis van duurzaam toerisme. Wij houden van dieren, fietsen, natuur, locale producten, tradities en cultuur. Wij vinden het onmogelijk te leven zonder te streven naar vrede, respect voor verscheidenheid en te houden van de omgeving.

Wat betekent een duurzame Bed en Breakfast?

Het houdt in dat we de principes van duurzaam toerisme respecteren en in het algemeen duurzame ontwikkelingen respecteren. We beseffen ons de ambivalentie van toerisme; het kan aan de ene kant positief bijdragen aan de sociaal, economische en culturele onwikkelingen. Aan de andere kant wordt het lokale milieu erdoor beinvloed en kan de loklae identiteit worden aangetast. Het betekent dat we de waarde van onze natuurlijke en culturele erfenis voor ogen moeten blijven houden en derhalve behoud, bescherming en respect zullen nastreven.

Hier in Novecento zijn we trots op het handhaven van een gezond respect voor onze omgeving. Wij stellen fietsen ter beschikking om onderzoek te doen, om de plaats waar u verblijft daadwerkelijk te leren kennen. Deze staan geheel vrijblijvend tot uw beschikking. We doen ons best om de invloed op de omgeving van onze Bed en breakfast te beperken, we proberen verspilling van water, afval en electriciteit te voorkomen. Wij hebben besloten geen airconditioning in onze kamers te installeren omdat wij vinden dat plafondventilatoren, schaduw en de zeebries, altijd in de stad aanwezig, voldoende zijn. Wij erkennen het belang van de lokale economie, cultuur en tradities en gebruiken lokale produkten om ons onbijt samen te stellen.

Wij houden van dieren. Daarom hebben wij onze gastvrijheid uitgebreid ten behoeve van uw vriend, de viervoeter. We hebben buitenverblijven laten neerzetten voor honden van elke maat.

Novecento, een duurzaam Bed en Breakfast in Trapani.


We Support